Hovek Projectinrichting

Hovek Projectinrichting richt zich in hoofdzaak op het projectmatig aanbrengen van projectstoffering binnen de zorgsector, scholen en utiliteitsbouw. Met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn is Hovek een dynamisch bedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring. Ontzorgen is bij hen geen woordspeling, maar zit in de genen van hun bedrijven.

 

BEKIJK DE COMPLETE CASE

Dorper Esch

Het zwembad, Dorper Esch, met wie wij al jaren actief samenwerken (van mascotte t/m print- en online media) is getransformeerd naar Sportcomplex Dorper Esch. Wij hadden de grote eer om om hen volledig begeleiden in de ontwikkeling van het nieuwe logo, corporate design en fotografie tot aan pandaankleding en advertentiecampagnes.

BEKIJK DE COMPLETE CASE

de Vlinder

Om Oekraïense kinderen te kunnen voorzien van primair onderwijs – zijn er plannen gesmeed om hiervoor een ruimte te creëren. Na het brainstormen over de naam was de basis gelegd. ‘De Vlinder’ was een prachtige metafoor van hetgeen je wilt vertellen. Veiligheid, vooruitgang en vrijheid waren hierbij belangrijke kernwaarden.

BEKIJK HIER DE CASE

Julius Meinl

Met de start van Julius Meinl Deutschland was er ook een goede branding nodig, die aansluit bij het moederbedrijf en de corporate identity, maar ook heel flexibel en snel voor de Duitse markt ingezet kon worden. Voor o.a. evenementen, presentaties, hotels, koffiebar en cafés.

BEKIJK DE COMPLETE CASE

Marktkauf

Wij bedienen al jaren de familie Rewer die beschikken over twee mooie ‘Edeka’ supermarkten in Duitsland. Voor deze twee supermarkten hebben wij de meest gevarieerde communicatie- uitingen gemaakt, waarvan er één is blijven hangen bij de CEO van het moederbedrijf Edeka! Deze ‘big chief’ opperde dan ook dat ons creatieve bureau voor een pitch werd uitgenodigd om mee te denken over een gigantische campagne voor 36 supermarkten van dochterbedrijf ‘Marktkauf’.

BEKIJK DE COMPLETE CASE