De Lavei

Hertenboer Ruud

KLANT
  • HertenHoeve de Lavei
Onze service
  • HertenHoeve de Lavei is in de basis een boerderij met herten.
  • De core business is het verkopen van vlees. Hierbij helpen wij hem
  • middels acties en zijn webshop organisch gevonden te laten worden.

DE KENNISMAKING

Druk en gestresst in de auto gestapt voor mijn eerste afspraak met Ruud van hertenhouderij Geerligs. Allerlei ‘to-do’ dingen spelen door mijn hoofd en zal ik voor deze afspraak wel een keer op tijd komen? Deze onrust in mijn hoofd verdween, vreemd genoeg, al voordat ik bij mijn eindbestemming aankwam. Als Markelo’er zijn dergelijke weggetjes mij niet vreemd: “maar wat heerst hier een heerlijke natuurlijke rust”. Bij aankomst kom ik op de hertenboerderij die mijn innerlijke rust nog meer versterkte! De onrust was weg – gesmolten als sneeuw voor de zon… Ik kijk eerst even rond en observeer de kalme herten en vroeg mij eigenlijk af:  wie nu wie eigenlijk bekijkt? Wat een heerlijke serene rust heerst hier. Mijn eerste zin richting Ruud was dan ook: “Weet jij eigenlijk wel dat jij in een ontprikkelzone werkt en woont?”.

"Weet jij eigenlijk wel dat jij in een ontprikkelzone werkt en woont?"

Innerlijke rust

CORPORATE IDENTITY

Beleving

Ik wilde deze beleving delen en bij een eerstvolgende workshop die ik moest organiseren was de locatie dan ook snel gekozen. De resultaten waren overweldigend – iedere deelnemer was uit zijn ‘muren’ getrokken en het weids uitzicht reflecteerde direct al op het persoonlijke denkniveau.

Next step

Stelselmatig evalueert de hoeve zich beetje bij beetje. De volgende grote stap ligt in het verschiet, n.l. een belevingscentrum met een educatief karakter.
Voor mij kan dit snel genoeg gaan, want de mogelijkheden zijn scala. Dat ik dergelijke workshops een bredere lading kan geven is een prachtige kans voor mij, want hierdoor wordt mijn doelgroep breder. Ook zie ik als groot voordeel dat ik tijdens mijn workshops niet meer afhankelijk van de weersomstandigheden ben. Meer mensen dus om te laten voelen wat ik nog steeds bij de Lavei ervaar: ontprikkeling!

SEO EN SEA

De webshop van de Lavei moet onder andere bijdragen aan het verkopen van hertenvlees en de arrangementen promoten. Het hele jaar door voorzien wij zijn website van recepten. Deze recepten hebben eigenlijk als hoofdfunc- tie om organisch gevonden te worden op de zoekwoorden die wij hiervoor hebben ingericht. Aan het eind van het jaar ondersteunen wij dit met een social media campagne en AdWords.

Het pure gevoel van leven!

- Hertenboer Ruud -
  • Share: