Dorper Esch

van zwembad naar sportcomplex

KLANT
  • sportcomplex Dorper Esch
ONZE SERVICE
  • Het zwembad, Dorper Esch, met wie wij al jaren actief samenwerken (van mascotte t/m print- en online media) is getransformeerd naar Sportcomplex Dorper Esch. Wij hadden de grote eer om om hen volledig begeleiden in de ontwikkeling van het nieuwe logo, corporate design en fotografie tot aan pandaankleding en advertentiecampagnes.

VAN ZWEMBAD NAAR SPORTCOMPLEX

Het zwembad, Dorper Esch, met wie wij al jaren actief samenwerken, is getransformeerd naar Sportcomplex Dorper Esch. Wij hadden de grote eer om om hen volledig te begeleiden in de ontwikkeling van het nieuwe logo, corporate design en fotografie tot aan pandaankleding en advertentiecampagnes.

Van zwembad tot sportcomplex. Dat vraagt om een nieuw pand en een nieuw logo met een volledig nieuwe, moderne en sportieve uitstraling. Om een breder publiek te bereiken en om de al aangesloten sporthallen te integreren binnen dit brede sportcomplex, hebben wij ervoor gekozen om het corporate design van Dorper Esch in een compleet nieuw jasje te steken. Een flitsend nieuw logo, een sportief en fris kleurenpalet en een duidelijke corporate design (identiteit) maken het sportcomplex Dorper Esch zichtbaar – ook over de dichtstbijzijnde grens naar Duitsland heen.

De corporate uitstraling van een bedrijf uit zich niet alleen in de klassieke en de hedendaagse media zoals advertenties, flyers, brochures en social media. Ook unieke en creatieve accessoires, kleding en merchandise dragen bij aan de totale merkbeleving.  Zowel intern als extern.

"Een unieke transformatie waar wij enorm trots op zijn."

- Sportcomplex Dorper Esch
CORPORATE UITSTRALING

De Corporate Uitstraling van een bedrijf uit zich niet alleen in de klassieke media zoals advertenties, flyers, brochures en social media – ook leuke accessoires, kleding en merchandise met het stoere branding voegen iets toe aan de merkbeleving. Zowel intern als extern.

CORPORATE DESIGN

Een duidelijke herkenbaarheid over alle media is van essentieel belang voor een goede en duidelijke corporate identity. Wij vertellen het unieke verhaal van Sportcomplex Dorper Esch middels herkenbare beeldtaal, iconische kleurgeving en terugkerende grafische elementen, die het totaal- plaatje af maken.

Wij zijn verpletterd door het eindresultaat.

- Sportcomplex Dorper Esch
  • Share: