Hovek

Met beide benen op de vloer

KLANT
  • Hovek Projectinrichting
ONZE SERVICE
  • Hovek Projectinrichting was toe aan een nieuwe identiteit. Een nieuw jasje dat past bij deze tijd en dat aansluit op de missie en visie van het bedrijf, zonder de prachtige geschiedenis uit het oog te verliezen. Samen hebben we een compleet nieuwe huisstijl neergezet, inclusief bestickering van de bus en bedrijfskleding.

Vertrouwd, betrouwbaar en eerlijk

Zoals bij al onze klanten begint de ontwikkeling van een nieuwe identiteit altijd bij de basis, de ‘waarom’ van een bedrijf. Hovek werkt op basis van vertrouwen. Ze werken met professionals die de ruimte krijgen en nemen om binnen de ‘koers’ te werken en te floreren.

Hovek heeft in zijn bestaan zich gepositioneerd als een betrouwbare leverancier cq partner. Middels een eerlijke prijsstelling, aandacht en bereikbaarheid hebben zij zich hiermee op de markt gezet.

Hovek gaat uit van het principe ‘practice what you preach’ en ‘what you see is what you get’.

Vanuit deze kernwaarden ontstond dan ook de slogan:

"met beide benen op de vloer"

Merkcommunicatie

Bij een consistente en authentieke merkcommunicatie horen een strikte benadering en duidelijke regels voor schrijfstijlen. De beeldtaal draagt namelijk in belangrijke mate bij tot een hoge herkenningswaarde van de merkcommunicatie. Wij hielpen Hovek  dan ook met het zetten van de ‘tone of voice’. Deze communicatiestijl helpt het bedrijf zowel intern als extern met hun communicatie. Uiteindelijk gaat het er altijd om op ooghoogte te communiceren met de doelgroep, zonder de kernboodschap “met beide benen op de vloer” uit het oog te verliezen. Dat wil zeggen dat alle boodschappen duidelijk, helder en in taal van de doelgroep worden gecommuniceerd.

Bij oplevering geven wij altijd een huisstijlhandboek mee zodat deze ‘regels’  niet verloren gaan in verloop van tijd en het bedrijf jaren vooruit kan met de nieuwe identiteit.

De uitingen van Hovek

De oplevering voor Hovek bestond uit een breed scala aan onderdelen. Allereerst een nieuw, passend logo, gebaseerd op de nieuwe identiteit. Daarnaast een duidelijke richting voor de beeldtaal want naast de Tone of Voice begeleiden wij ook in andere aspecten van de styling. In het geval van Hovek moet de styling minimalistisch zijn. Hierdoor versterken ze hetgeen wat de focus moet hebben en het sluit aan bij de kernwaarde waar Hovek voor staat: No Nonsens!

Uiteraard kreeg ook Hovek het benodigde drukwerk zoals briefpapier, visitekaartjes en reclame materiaal zoals een magazine. En omdat een bedrijfsbus goed dient als reclamebord, hebben we ook de bestickering van de bus op ons genomen. Heb jij de Hovek bussen al rond zien rijden?

Tot slot kunnen natuurlijk een website en social media uitingen in deze tijd niet meer missen. Naast het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website hebben we ze ook van een plan van aanpak voorzien voor alle overige digitale uitingen. Hierin adviseren we de klant hoe ze het beste helder en duidelijk kunnen communiceren en vooral: post niet om te posten maar om te delen wat informeert, inspireert of vermaakt.

Ontzorgen is bij ons geen woordspeling, maar zit in de genen van onze bedrijven

- Hovek
  • Share: