You Lucky Bird

Koffiekopjes van koffiedrab

KLANT
  • You Lucky Bird
ONZE SERVICE
  • Beelden zeggen meer dan 100 woorden. Bewegende beelden in de overtreffende trap nog meer! Je kunt jouw unieke verhaal met een promotiefilm nog meer verduidelijken en de kijker meenemen in jouw wereld. Omdat wij de identiteit van de klant goed in kaart hebben - zijn wij in de veronderstelling dat wij dan ook het beste zelf de camera te kunnen hanteren. Ook de nabewerking doen wij uiteraard in eigen ‘kerk’.

UNIEK PRODUCT

Uit Breda en Apeldoorn kwamen ze bij ons… Guido en Paul. Beide hadden de nodige ervaring in de koffiebranche en wisten dus wel waar Abraham de mosterd haalde. Samen worstelden zij met de gedachten om koffiedrab te hergebruiken en om tevens wat te kunnen betekenen voor de koffieboeren uit Ethiopië. The Lucky Cup was geboren!

Een koffiekopje gemaakt van koffiedrab; hoe gaaf is dat! Aan ons de schone taak om deze ‘brandnieuwe’ campagne neer te zetten! Bekijk onze trotse case en lees hoe wij dit unieke verhaal – in no time – bekend hebben gemaakt bij de doelgroep!

"Een uniek product waar wij enorm trots op zijn."

- You Lucky Bird
MAKING OF…

Zoals hierboven al aangegeven – hanteren wij vaak zelf de camera. Ook naar het zoeken van een perfecte locatie is voor ons geen probleem. Feitelijk zijn wij hier altijd mee bezig!

Dankbaar voor de geweldige service.

- You Lucky Bird
  • Share: